Kampoppsettet er nå tilgjengelig her (klikk på denne lenken)

 

Endringer 10. september kl 2300:

 • Jenter U17 - Gneist Smaragd lagt til. 
  Ingen endringer i første kamper på lørdag (alle møter som før), men endringer utover lørdagen. Sluttspill endret søndag. 
 • Herrer gruppe 2 - Randaberg har trukket laget
  Puljene endres Sotra tar Randaberg sin plass i puljespill med 4 puljer og med 4 lag i hver pulje (før var Sotra i en pulje med 5 lag). Første kamper på lørdag beholdes slik de var, men utover dagen er det endringer. Sluttspill endret søndag.
 • Damer gruppe 3 - Egersund har trukket laget
  Første kamper lørdag og søndag beholdes slik de var, men endringer slik at alle lag får 3 kamper lørdag og 2 kamper søndag, før en siste kamp i enkelt sluttspill
 • Damer gruppe 2 - endringer i H2 og D3 (ref over) medførte noe mer ledig banekapasitet og derfor er D2 kampoppsett endret slik at alle lag får 3 kamper lørdag og 3 eller 2 kamper søndag. Kampstart første kamper er lørdag kl 0900. Sluttspill er endret slik at 2 beste 3ere blir med i A-sluttspill hvor alle lag får 3 kamper søndag. Det blir da 3+3 eller 3+2 kamper på alle (i motsetning til 2+2 eller 2+3 slik det var).
 • U13 kampstart endret til 1030 på søndag
  De 2 første kampene er flyttet fra 1000 til 1030 og en kamp kl 1030 til 1100 (Sand kommer med båten). Ellers iingen endringer i kampene. Dommere oppdatert.
 • U11 Sandnes Ulvene trukket lag
  Endringer ved at kampene de skulle hatt går ut og andre kamper er lagt til for motstanderne deres.
Kamper i både Stavanger Idrettshall og Ynglingehallen.

Ettersom det i år er rekordmange påmeldte lag så er vi nødt til å ta i bruk vår egen hall Ynglingehallen for å avvikle årets Vestcup. Dette gjelder for gruppe U11 og U13. Gruppe U11 spiller kamper kun på lørdag i Ynglingehallen, mens U13 spiller kamper kun søndag i Ynglingehallen.

Øvrige kamper i alle andre grupper avvikles i Stavanger Idrettshall.

Se kart for å finne frem til både Stavanger Idrettshall og Ynglingehallen her.

Dommere

Kampene avvikles med dommere fra lagene slik det er satt opp i kampoppsettet. I slutt spillet er det normalt tapende lag som dømmer neste kamp men enkelte kamper dømmes også av vinnere hvor taperen er opptatt. Se nøye i kampoppsettet for dommeroppgaver.

Dommer i gruppe 1 vil være fra arrangør, men lagene som er oppført som dommere stiller med sekretær og linjedommere.

Kampstart og varighet

Det er satt av det som erfaringsmessig er tilstrekkelig tid til kampene i de forskjellige gruppene, og alle lag oppfordres til å følge med slik at kampene kan starte på tidspunktene. Oppvarming ved nett gis kun dersom det er tid. Ved kampstart tidspunkt skal kampen starte.

I gruppe U11 og U13 spilles det 2x10 minutter. Kampstart er hver halvtime slik at det blir 10 min pause mellom kampslutt og neste kampstart.

 

Skulle det være spørsmål eller kommentarer til kampoppsettet - vennligst kontakt oss på vestcup@vestcup.com