sitcup1

KFUM Stavanger Sit Cup arrangeres i år for 3. gang (turneringen ble dessverre avlyst i 2020 grunnet viruspandemien) i samarbeid med Norges Volleyballforbund. Turneringen ble første gang arrangert i Stavanger i 2019. Det var første gang at det ble arrangert en internasjonal sittevolleyball turnering i Norge.

Sittevolleyball er en stor idrett internasjonalt - verdens største lagidrett innen idrett for personer med en funksjonsnedsettelse - og spilles i over 20 land i Europa.  Turneringen er åpen for alle sittevolleyball lag i Europa.  Innbydelse er lagt ut på ParaVolley Europe og når ut til alle klubblag i Europa.  

Sittevolleyball er en fantastisk idrett for integrering av utøvere med en funksjonsnedsettelse sammen med utøvere uten en funksjonsnedsettelse.  Kampene vil være fartsfylte og spennende hvor konkurranseinstinkt og idrettsglede vil være framtredende.

Turneringen er av regional, nasjonal og internasjonal betydning og har fokus på mangfold, utviklingspotensial og mulighet for aktivitetsøkning til idretten.

Nytt av året er at SitCup arrangeres som en del av Vestcup. Dette gjør at Vestcup nå har blitt en turnering for alle volleyballspillere enten man spiller sittende eller stående. Vestcup og SitCup 2022 arrangeres helgen 9. - 11. september 2022. Det planlegges primært for at alle kamper spilles på lørdag 10. september og 11. september.

Les mer om Vestcup 2022 her.

sitcup3

Kampoppsett til SitCup 2022

 Profixio: https://www.profixio.com/app/sitcup-2022

Kontakt oss på email: kfumsitcup@ynglingen.no

Facebook side: https://www.facebook.com/sittevolleyballcup/

SitCup ønsker alle lag velkommen, mix lag så vel som herre og dame-lag. 

 

Overnatting

Alle lag må selv ordne overnatting i Stavanger under Vestcup / SitCup. KFUM Stavanger kan anbefale vårt avtalehotell som er Clarion Energy hotel ca 1 km fra Stavanger Idrettshall. Oppgi KFUM som referanse ved bestilling. Da skal dere få rabatt. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har spørsmål om overnatting.

 

Transport

Arrangør kan være behjelpelig med transport fra hotellet til hallen. Dette gjøres etter nærmere avtale.

 

Arrangør

Vestcup og SitCup arrangeres av KFUM Stavanger Volleyball.
Skulle du ha spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss :  kfumsitcup@ynglingen.no

Adresse

KFUM Stavanger Volleyball
Ytre Eiganesvei 21
4022 Stavanger 

 

Sitcup banen i Stavanger Idrettshall 2021

sitcupbane1sitcupbane2