Elitefinalene ble i år vunnet av Klepp og Randaberg på henholdsvis dame- og herresiden.

De norske elitelagene på damesiden hadde i årets Vestcup ingenting å stille opp mot Klepp sitt meget rutinerte veteran lag. Klepp vant Vestcup for andre år på rad. BSI og NTNUI Gløshaugen på de neste plassene måtte se seg slått av disse "never ending" Klepp damene.

Norge +40 et veteranlag på herresiden gav god motstand til elitelagene men veteranene kom til kort og tapte for Nyborg i bronsefinalen. I en spennende finale slo Randaberg tilslutt Oslo Volley.

Klepp damene var enestående i alle sine kamper under årets Vestcup og gjorde et solid inntrykk som de andre elitelagene sliter med å oppnå. Klepp tapte kun et eneste sett under hele Vestcup, og det var i innledende spill mot BSI. I finalen mot BSI gjorde Klepp det imidlertid helt klart hvem som var best og feide all motsand av banen med en solid og velfortjent seier.

Herrelaget til Randaberg kom litt dårlig ut i innledende spill med overraskende tap fredag kveld mot Norge +40 veteranlag. Lørdagens første kamp mot Nyborg gikk heller ikke i Randaberg's favør, men i mellomspill mot Førde gikk det straks bedre. Søndag formiddag fikk de en ny kamp mot Nyborg og denne gang ble bergenserne slått ut i semifinalen.

Finalen ble en meget jevn og spennende kamp med mye godt spill. I femte og avgjørende sett var det ved 14-14 en intens stemning på banen med mye nervøsitet. Etter flere ballvekslinger med matchball skiftende frem og tilbake dro Randaberg det lengste strået og vant 17-15.

Årets Vestcup er Norges største eliteturnering og har gitt alle deltakende lag meget god og verdifull kamptrening før årets serie starter.

Vestcup takker alle som har deltatt i og bidratt til at årets turnering ble et fantastisk vellykket arrangement ! 

Vestcup 2007 var "best ever" i Vestcup turneringens 21-årige historie !